3/06/2009

Sortida al Palau

Cada any porto a tots als alumnes de 1r a 4t d'ESO a una sortida musical. Aquest any, han anat tots al Palau de la Música Catalana. Els de 1r i 2n d'ESO van anar a veure un espectacle sobre el jazz, on se'ls explica una mica la història, mentre una big-band il·lustra amb exemples. Està molt ben pensat, els hi agrada molt, i tornen contents.

L'anècdota és que vam perdre dos alumnes. Hi ha dos torns. Nosaltres vam assistir al primer. érem cent deu. A la sortida hi ha una mica de caos, perquè surten set-cents alumnes, mentre fora estan altres set-cents esperant entrar. els carrers que rodegen el Palau són molt estrets. Un alumne, sense dir res a ningú, va ficar-se a un bar per comprar un bocata. Quan va sortir, ja no ens va trobar. Havíem anat a esmorzar a la plaça de la catedral, fent temps fins que arribés l'autocar a recollir-nos. Va trucar a l'institut des d'un bar, i la cap d'estudis va avisar a un mòbil d'una profe, que l'anéssim a buscar. Estava espantadíssim.

A la plaça de la catedral es va perdre un altre, que no es va afegir a cap grup i de cop i volta, no va saber tornar a la plaça. Va demanar ajuda a un jove que va trobar al carrer, que el va acompanyar. Jo esperava a la plaça mentre tots els altres ja esperaven pujats a l'autobús. Plorava, molt espantat, pensant que ja l'havíem deixat. Als dos els vaig posar una falta de disciplina, perquè no torni a passar.

Amb 3r i 4t vam assistir a un programa sobre música i cinema. També els hi va agradar molt, com ells mateixos reconeixien, i no vam tenir cap contratemps. Aquests ja són més grans. També en portàvem cent deu. Fins l'any que ve!